Wie zijn wij

AastAgro bv. is een handelsonderneming gespecialiseerd in agrarische producten, welke door geheel Nederland, deels recht- streeks, deels via wederverkopers wordt afgezet.

Van meerdere "Special Products" zoals de Bentonieten  en Zeolieten zijn we importeur /distributeur voor Nederland.

Belangrijk onderdeel van onze activiteiten vormt de afzet van deze "special products" aan boerenbedrijven in zowel de melkveehouderij als de akkerbouw. 

  Loodsen_voorkant_juli_2015_foto_klein.jpg
Jos_met_Lotti_en_Nelson.jpg  

Jos van de Aast als inleider:

Met grote regelmaat en met veel plezier geven we lezingen door het hele land, Aan bod komt dan met name de bodemvruchtbaarheid en alles wat daarmee samenhangt in de hedendaagse moderne rundveehouderij en akkerbouw.

Ook gaan we dan in op Mestwetgeving, Bex. Bep. Ben en Bea. kortom de Kringloopwijzer en proberen we u te overtuigen dat minder kunstmest vooral vraagt om .... meer kennis.

Deze inleidingen verplichten u tot niets. Bel 06-53326399 en vraag naar de mogelijkheden.

 Lees verder: Lezingen

Bodemverbeteraars en meststoffen worden veelal in grote hoeveelheden ingekocht bij diverse groeves /producenten en Europees opererende grossiers, waardoor tegen zeer concurrerende prijzen geleverd kan worden. Blending, waarbij we tot wel 10 elementen kunnen samenvoegen in 1 product, speelt in dit geheel een belangrijke rol. Naast de inzet van een drietal transportbedrijven, met elk hun specialiteit en natuurlijk de voerfabrieken met hun bulkauto's, beschikken we tevens  over een eigen logistiek systeem van truck met oplegger. Ook gebruiken we een 50 tal zelf-legende kisten, voor gebruik op locatie  Lees verder onder: Logistiek

 

 

  nieuwemap/Scania-L144.jpg
Pure humus / wormenmest  

Zeeschelpenkalk en Humus-Aktiv en Zeoliet zijn producten welke door ons al een 15 tal jaren geleverd worden. Door de zeer specifieke eigenschappen van deze producten gaat men op een totaal andere wijze met z'n bekalking om, en tevens kan men door deze bodemverbeteraars te gebruiken makkelijker voldoen aan de nieuwe mestwetgeving  welke ons opgelegd wordt.

Ook de in 2015 geintroduceerde CloroMag valt onder de duurzame producten in ons assortiment.

 

 

Directe info over:

Zeeschelpenkalkmeel

Humus-Aktiv Kleimineralen

Zeoliet / Zeofert

ChloroMag

 

Natural Way Paardenvoeders zijn unieke voeders, door receptuur en toevoeging van zeer specifieke kruiden en natuurlijke vitamines, tevens bestaat de mogelijkheid uw paard door enkele specialisten te laten nakijken en eventuele problemen zelfs chronische te behandelen.

ZIE VERDER ONDER Natural Way Paardenvoeders

 

.